hírek & aktualitások

ÚJ ÜZLETÜNK: Szigetszentmiklóson ----------------------------------------------------------- BAVARIA Termékcsalád: 22 típus! ----------------------------------------------------------- kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ ----------------------------------------------------------- OSMOCOTE, UNIVERSOL AKCIÓ az "árlisták" menüben
KERTÉPÍTŐK részére speciális ajánlatok új üzletünkben ------------------------------------------------------------ FŰMAGOK, GYEPTRÁGYÁK, Professzionális SZERSZÁMOK ------------------------------------------------------------ OSMOCOTE & UNIVERSOL AKCIÓ az "árlisták" menüben ------------------------------------------------------------ CULTILENE EXACT AIR - a legújabb termesztötábla ------------------------------------------------------------ ÚJ ÜZLETÜNK: 2km-re a Flóra Hungáriától ------------------------------------------------------------ kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ
2017-es ÚJ termékeink a "florachem" menüben ------------------------------------------------------------- ReduSOL, ReduHEAT, ReduFUSE, ReduFUSE IR a "technika&üvegház" menüben ------------------------------------------------------------- Burkolt műtrágyák összehasonlítása az "előadások" menüben ------------------------------------------------------------- KERTÉPÍTŐKNEK szóló AKCIÓNK az "árlisták" menüben ------------------------------------------------------------- kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ
Előadás olvasható a krizantémtermesztés legutóbbi tapasztalatairól. ------------------------------------------------------------ Növényvédőszer újdonságok: a "növényvédő szer" menüpontban ------------------------------------------------------------ Műtrágya újdonságaink 2017-ben! ------------------------------------------------------------ CULTILENE információs anyagok a honlapon! ------------------------------------------------------------ Új termékeink 2017-ben a "florachem" menüben ------------------------------------------------------------ kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ

kep mutragya

Az intenzív zöldség- és dísznövénytermesztésben használható vízoldható műtrágyák - minőség szempontjából - alapvetően két kategóriába sorolhatók.

Az itt közölt táblázatban képet kaphatnak a prémium kategóriába tartozó termékek (Everris - Peters Excel, Peters Professional, Plantafert - Fertiplant, Fertiplant ACID) makro és mikroelem-összetételéről, valamint EC értékeiről.

(a táblázat a Florachem szellemi tulajdona, annak bármilyen felhasználása engedélyhez kötött)

A táblázat segítségével sokkal könnyebb áttekinteni és összehasonlítani az egyes termékeket, és kiválasztani a kínálatból a legmegfelelőbbet.

A prémium kategóriás termékek nagyon magas hatóanyag-tisztaságúak, különleges összetételekben is készülnek, és olyan technológiákat is használnak, mint az egy termékben megjelenő foszfor és kálcium.

E termékek jellemzően 15 kg-os kiszerelésben kaphatóak és áruk nagyjából 30 - 50%-kal magasabb, mint középkategóriás társaiké.

Ami nagy előnyük, hogy magasabb hatóanyag-tartalmuknak és hatóanyag-tisztaságuknak köszönhetően lényegesen kevesebb kell belőlük, és velük alacsonyabb EC értékekkel dolgozhatunk. Emellett mikroelem tartalmuk és kelatizáltságuk is a középkategóriás termékek szintje fölött van.

Belépés

Languages

  • 3_header_ferty.jpg