hírek & aktualitások

ÚJ ÜZLETÜNK: Szigetszentmiklóson ----------------------------------------------------------- BAVARIA Termékcsalád: 22 típus! ----------------------------------------------------------- kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ ----------------------------------------------------------- OSMOCOTE, UNIVERSOL AKCIÓ az "árlisták" menüben
KERTÉPÍTŐK részére speciális ajánlatok új üzletünkben ------------------------------------------------------------ FŰMAGOK, GYEPTRÁGYÁK, Professzionális SZERSZÁMOK ------------------------------------------------------------ OSMOCOTE & UNIVERSOL AKCIÓ az "árlisták" menüben ------------------------------------------------------------ CULTILENE EXACT AIR - a legújabb termesztötábla ------------------------------------------------------------ ÚJ ÜZLETÜNK: 2km-re a Flóra Hungáriától ------------------------------------------------------------ kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ
2017-es ÚJ termékeink a "florachem" menüben ------------------------------------------------------------- ReduSOL, ReduHEAT, ReduFUSE, ReduFUSE IR a "technika&üvegház" menüben ------------------------------------------------------------- Burkolt műtrágyák összehasonlítása az "előadások" menüben ------------------------------------------------------------- KERTÉPÍTŐKNEK szóló AKCIÓNK az "árlisták" menüben ------------------------------------------------------------- kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ
Előadás olvasható a krizantémtermesztés legutóbbi tapasztalatairól. ------------------------------------------------------------ Növényvédőszer újdonságok: a "növényvédő szer" menüpontban ------------------------------------------------------------ Műtrágya újdonságaink 2017-ben! ------------------------------------------------------------ CULTILENE információs anyagok a honlapon! ------------------------------------------------------------ Új termékeink 2017-ben a "florachem" menüben ------------------------------------------------------------ kerteszcentrum.eu - WEBÁRUHÁZ

Tisztelt Kollégák!

 

az Everris® 2014-es újdonsága az Universol® termékcsalád jelentős kibővítése.

Az Universol® eddig ismert típusain túl, a termékcsalád 7 új taggal bővült. A hétből öt változat eddig is forgalomban volt, Osmosol® néven. Mivel az Osmosol® termékcsalád kevésbbé volt ismert és sikeres, így az Everris cég – logikusan – úgy döntött, hogy beolvasztja a piacon kedvező fogadtatásra talált Universol® termékcsaládba.

Az öt volt Osmosol® típus átalakításakor a mérnökök a teljes Osmosol® családot felülvizsgálták, javítottak összetételeinek és oldódásukon. Erről részletesebben ITT olvashatnak.

Ezzel egy időben eltűnik az Universol kínálatból két eddigi típus: a 14+7+21+5.5CaO+2MgO+m.e. és a 12+10+28+2MgO+m.e. típusok, így mostantól összesen 14 tagú az Universol termékcsalád.

A két új Universol® összetétel (9+0+39+3.5MgO+m.e. és 19+6+27+m.e.) részletes adatlapja az összetételekre kattintva olvasható.

A termék-adatlapokat böngészve hasznos és érdekes adagolási javaslatokat találhatunk arra az esetre, ha az vízoldható műtrágyát szabályozott tápanyag-leadású műtrágya mellett alkalmazzuk.

Mivel az új típusok tömeges felhasználására a hazai piacon nem látunk túl nagy esélyt – lévén, hogy meglehetősen specifikus igényekre készültek – ezeket egyedi rendelés (min. 48 zsák) alapján szerezzük be.

Természetesen az új Universol® összetételek mellett, a hat alaptípust (Green, Blue, Orange, Yellow, Violet, Basis) továbbra is megtalálják üzleteinkben. Melyekhez a megszokott módon szaktanácsadást is biztosítunk, az országban egyedüliként saját laboratóriumi hátterünkre támaszkodva.

Listaáraink (a beszerzési árak változásáig) az alábbiak:

Universol® Special 1 09+00+39+3.5MgO+m.e. (25 kg):                36,08 € (nettó)

Universol® Special P 19+06+27+m.e. (25 kg):                                 37,40 € (nettó)

Universol® Hard W 211 23+10+10+2MgO+m.e. (25 kg):              45,11 € (nettó)

Universol® Hard W 225 11+10+28+2MgO+m.e. (25 kg):              47,79 € (nettó)

Universol® Soft W 312R 18+07+12+6CaO+2MgO+m.e. (25 kg): 45,03 € (nettó)

Universol® Soft W 113R 11+11+31+2CaO+2MgO+m.e. (25 kg): 52,08 € (nettó)

Universol® Soft W 213R 14+07+22+5CaO+2MgO+m.e. (25 kg): 48,27 € (nettó)

 

Az árak EUR-ban, ÁFA nélkül értendőek, szigetszentmiklósi, soproni vagy kőszegi áruátvétellel érvényesek. Az új Universol termékek csak egész raklapos tételben rendelhetőek! Telephelyre történő kiszállítás igény szerint lehetséges, az esetleges szállítási költségről egyeztessen munkatársunkkal!

Több raklapos tételek egyedi árajánlatáért, kérjük hívják kollégáinkat.

Bővebb információt és a többi Florachem® termék aktuális listaárát megtalálják a florachem.hu honlapon.

Rendelésfelvétel: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Belépés

Languages

  • 3_header_ferty.jpg